Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τωρα : Δε λένε να σταματήσουν οι σεισμοί. Νέο ταρακούνημα πριν λίγο

Συνεχίζει να κουνάει ο Εγκέλαδος το Δαμάσι, τον Τύρναβο το Αργυροπούλι και τις γύρω περιοχές. Πριν λίγο
 στις 4:27 τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου 2017, άλλος ένας σεισμός ταρακούνησε την περιοχή.  Ευτυχώς όπως και οι προηγούμενοι, ήταν μικρής έντασης η σεισμική δόνηση και συνοδευόταν και πάλι  από υπόγειο θόρυβο - βουητό.


Αυτός  που ήταν ο 4ος σεισμός σε 4 μέρες 
ήταν και πάλι αρκετός για να ξυπνήσει κάποιους που τέτοια ώρα είχαν κοιμηθεί,  αλλά και να προβληματίσει - αναστατώσει όσους ήταν στο πόδι. Ο πρώτος σεισμος έγινε την Τρίτη 26/12 στις 6 το απόγευμα και ο 2ος στις 3 πάρα τέταρτο τα ξημερώματα στις 27/12 ενωρίτερα ο 3ος που ήταν και ο μεγαλύτερο έγινε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης 28/12 και είχε μέγεθος 2.5 Ρίχτερ.


Το επίκεντρο του σεισμού είναι ανάμεσα από το Αργυροπούλι και τους Γόνους και είχε μέγεθος 2 - 2.3 Ρίχτερ.  Οι κάτοικοι καλό θα ήταν να είναι καλού κακού πάντα σε ετοιμότητα αν και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες αν ήταν ο κύριος σεισμός ή προσεισμός.




Δείτε επίσης

Αναστάτωσε τους κατοίκους #Δαμασίου, #Τυρνάβου και των γύρω περιοχών ο χθεσινός #σεισμός.
Τι λένε οι #σεισμολόγοι?
Πόσα #ρίχτερ μπορούν να δώσουν τα #ρήγματα της #Θεσσαλίας?
Τι #σεισμούς έδωσαν στο #παρελθόν ?
Ανά πόσα χρόνια δίνουν #καταστροφικό σεισμό ?


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  8. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  9. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.

Κίνηση "ματ" από το Δαμασιακό που πήρε παικταρά !!!

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο... το πάθος του για τη μπάλα, άσβεστο... η αξία του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο",  συνεχώς ανεβαίνει... οι προτάσεις από τις ομάδες, πέφτουν "βροχή" , αλλά εκείνος προτίμησε την πρόταση του Δαμασιακού.